Saturday, July 30, 2016

Our Third Bundle of Joy

Assalamualaikum, hello & hi :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua....
An update after a long silence, as usual.
Hehehehe...
May this aidilfitri shower all of u woth joy & happinese.

Raya 2016, Allah grants us a precious "angpaw" ever.. hehe
Welcome to the world dear.....


Sofiyya Inas Binti Mohd Faris Azri
Sofiyya Inas
We call her baby Inas.
Was born on 14th of July 2016, during 35weeks of pregnancy,
weighing 3.45kg.

Alhamdulillah, alhamdulillah... thummal hamdulillah...
Segala puji bagi Allah yang Berkuasa ke atas segalanya.

Nanti kita cerita tentang detik2 kelahiran Inas ye.
Full of drama air mata.
Dan. Alhamdulillah for these 2 weeks, Inas adalah anak yang sangat menyenangkan.
Senang sungguh uruskan Inas.
Sesuai dengan letak nama dia Inas (yang menyenangkan/menghiburkan).
Moga2 Inas jadi anak & adik yang menghiburkan kakak2 ye...

4 comments:

  1. alhamdulillah.. tetibe dah ada baby baru jer.. tahniah dear.. neway..besar baby.. 35 week dan 3 plus weigh...kalau sampai edd tak tau besar mana lagi yer.. heheh.. senyum gambar fes tu.. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ats rezeki...timekasih kak aty, my feveret blogger..hehe.. boleh tahan jgk berat dia, mula tu risau jgk kot2 xsampai 3kg ke apa..lahir awal kan.

    ReplyDelete
  3. Tahniah..tertunggu2 juga bila nak update baby baru..hihi

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete