Friday, May 2, 2014

PERKHIDMATAN SEWA DAN TEMPAHAN GUBAHAN HANTARAN 2014


Assalamualaikum,

Alhamdulillah, dua tiga hari ni sambil menari dan melompat2 sempat siapkan beberapa sample gubahan.

Untuk kali ni, saya siapkan sample hantaran yang simple je.
Bertemakan warna lembut.
Tak menggunakan terlalu banyak aksesori dalam sesebuah dulang.
Hiasan utama yang digunakan cuma sejenis warna bunga je, tapi ada dua tone warna lembut. Hantaran jenis yg soft colour macam ni biasanya akn lebih menonjolkan barang hantaran tu sendiri macam kasut, jam, etc. So warna barang hantaran tu memainkan peranan penting eceli.



~close up warna bunga~


Barang-barang mcm kemeja, jam tangan, tu semua barang persendirian je tu..hehehe. Hak milik Mr.F, pinjam jap. Saya buat ni sebagai contoh je. Bukan tempahan milik sape2 pun ni. Hehe..




Untuk gubahan simple macam ni, harga SEWA adalah RM30 seunit. Kiranya kena hantar balik la ye..hihihi..

Harga termasuk dulang, bekas, bantal, aksesori, bunga, frame cek, mangkuk kaca semua tu...

Pastu kalau rasa2 tak berkenan dgn dulang plastik silver ni, boleh opt for other choice, KLIK KAT SINI. Ada dulang tembaga dan dulang transparent jugak, tapi lain harga lah ;) Apa2 hal kita diskas. Korang sms / whatsapp je, kompem dilayan nanti :)

Bye :)

11 comments:

  1. Lawa gubahan dia Kak Su, nampak soothing.. Tgk ni teringat kakak saya kahwin dahulu dia pun dapat gubahan bunga tapi tu guna duit... ; )

    ReplyDelete
  2. Wah, kreatif rupanya dia ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. ada je, tak sempat nak komen. silent readers je.

      Delete
  3. Assalam awak...hehe...adehhhh dah lama tak blogwalking...mcm2 cerita awak akk tertinggal..wuss bisnes buat hantaran ke? elok sgt tu..akk doakan sukses. klu nk tumpang iklan kat blog akk pun voleyyy...akk bg murah2 punya...wah gitu....tetibe jek kan...;p

    p/s pe citer budak berdua tu? htr taska dah ke? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Hehe sama2 bizi kan...alhamdulillah baru start bisnes kecik2...ha gud idea jgk tu blh gak deal dgn akak nanti. Saya kena siapkan byk2 contoh gubahan dulu la mcm ni. Aja aja fighting!!

      Delete
    2. ehehe..mcm serius pulak perbincangan kita. tp kalu awak nk lg mudah iklan kat sidebar lg senang. akk bukak utk iklankan kawan2 punya produk/servis jek. nak iklan pun kena pilih, takut teriklan entah apa2 barang. so dgn kawan ni secure la sikit rasanya..hehe. skrg ada satu cth iklan kat blog akk. wideshawl. banner 250x250px mcm tu akk open pd rm100 setahun. kalu 125x125 murah sikit, rm50 setahun. gitu. ehehe. bunyik macam nak jadi surirumah sepenuh masa dah ni cari income mcm ni,,aci tak? ;p

      Delete
    3. nak nombo henpon pleaseeee...hehehe... haritu ilang sudah.

      Delete
    4. hahaha...kosong.satu.tiga.dua.kosong.enam.lapan.empat.satu.satu. ;D

      Delete